A A A

Eind augustus mochten we weer: 3 dagen naar Noordwijk met het voltallige bestuur, de Beleidsdagen van de HVA.

Zo! De kers op de taart, de krenten uit de pap, lekkere bonus! Ja, zo voelt het wel aan, eerlijk gezegd. Vooral de locatie, dicht bij het strand, heerlijk hotel, goede verzorging en lekker even niets.

Niets? Nou nee. Niet bepaald. Het waren lange dagen met intensief werken, brainstormen, leren en nog meer leren, bedenken hoe we dingen het beste aan kunnen pakken, hoe we met andere huurorganisaties ons sterk kunnen maken voor álle huurders, hoe onze beleidsmatige insteek is of zal zijn. Hoe we door participatie meer stemmen van de huurders kunnen horen en ze beter kunnen vertegenwoordigen.

Teambuilding, samenwerking, heel belangrijk bij ons bestuur. Want we hebben onze taken aardig verdeeld, maar willen wel graag álles weten wat er speelt bij wie en waarom. En daarom is het o zo belangrijk dat we met zijn allen even op een locatie zijn waar we onder professionele begeleiding hard aan onze kennis en teambuilding kunnen werken en tussendoor even een frisse neus op het strand kunnen halen om weer te ontladen en op te laden.

Door dezelfde professionals die ons bijgestaan hebben in deze dagen wordt naar aanleiding van de uitkomsten een werkplan 2024 opgesteld. Een werkplan waar niet de HVA, maar de huurders centraal staan. Want de huurders zijn onze motivatie om er weer een mooi jaar tegenaan te gaan!