A A A

Na een kortstondig ziekbed, is geheel onverwacht ons bestuurslid Ger Justus overleden.

Wij wisten dat Ger ziek was, maar hadden niet voorzien dat we op zo’n korte termijn afscheid zouden moeten nemen, wat dan ook door ons allen als een schok is ervaren.

Ger was reeds een poosje ziek, maar toen we het overlijdensbericht ontvingen dat hij op 4 februari 2014 was overleden, konden we het nauwelijks bevatten.

Ger die op 29-11- 2012 tot ons bestuur is toegetreden, en binnen het bestuur een gewaardeerde en gepassioneerde kracht was, heeft na een aanloop periode de portefeuilles VvE en Participatie voor zijn rekening genomen en was daar al goed in ingevoerd. Participatie zou deze maand weer opgestart worden en voor het VvE gebeuren hadden we een afspraak met Ymere gemaakt dat hij in Almere poort zou gaan proberen om een samenwerkingsverband tussen de bewoners en de in dat complex aanwezige VvE tot stand te gaan brengen.

Zover is het helaas niet meer gekomen dus zullen we als HVA bestuur de handschoen weer zelf moeten oppakken.

Wij, zullen Ger zijn gepassioneerde en enthousiasme missen binnen het bestuur, maar zijn vrouw Joke, kinderen en kleinkinderen zullen hem als man,vader en opa die zo gek was met zijn kleikinderen nog veel meer missen.

Rest mij nog om de gehele familie heel veel sterkte te wensen om dit verlies te dragen.

Namens het bestuur van de Huurders Vereniging Almere bedanken we Ger voor zijn passie en inzet voor de HVA

Piet Lautenbach

voorzitter