A A A

Het verdrietige bericht dat Frans Koelink na een ziekbed was overleden heeft ons zeer geraakt. Om mensen die niet bij de uitvaart waren of Frans niet zo goed kenden een mooi beeld van hem te schetsen, plaats ik op verzoek deze integrale tekst, geschreven en gesproken door Henk Groot.

“Beste Frans, familie en vrienden, bewoners,

Frans: sinds 6 juni 2008 (15 jaar!) zeer gewaardeerd lid van het bestuur van “Onze” bewonerscommissie. Tot 2020 zeer gelukkig getrouwd met Toos, die ook zeer verdienstelijk haar steentje heeft bijgedragen aan de vele activiteiten voor de flat en haar bewoners. 

Ook Toos zullen we nooit vergeten! 

Frans: nooit te beroerd om te helpen waar nodig: 

* Met Henny en mij mee naar de ALV van de HVA 

* Door Henk gemaakte Nieuwsbrieven voor onze bewoners kopiëren en distribueren in de brievenbussen 

* Het bijwonen van onze bestuursvergaderingen 

* Het verzorgen van de melk voor de koffie van Henny 

* Altijd mee (met Toos, tot het niet meer ging), met de vele dagjes uit van de bewonerscommissie, HVA, Ymere 

* Helpen in de door “ons” te onderhouden vlindertuin 

* Maaien binnen de noodtrappen 

* Meehelpen bij de voorbereidingen voor bewonersbijeenkomsten in het Forum en Bommelstein  (ook voor de viering van onze diverse feestjes van het zoveel jarig bestaan van de BC). En nog veel meer! 

 

Frans: we hebben veel meegemaakt in 15 jaar. De bewonerscommissie en bewoners bedanken je nogmaals, postuum, voor al het goede wat je gedaan hebt voor ons en voor de flat. Oh ja, voor ik het vergeet Frans, je hebt nu tijd genoeg om erover na te denken: Wie moet nu op de bestuursvergaderingen de melk voor de koffie van Henny verzorgen? 

We wensen de familie veel sterkte! 

Rust zacht Frans, we missen je! “