A A A

Soms werkt een leuk feestje erg inspirerend, zo ook nu! We konden het dan ook niet laten hier een apart stukje aan te wijden.

Op uitnodiging van Ymere mocht de HVA op 30 november aanwezig zijn bij de officiële opening van fase 3 in Nobelhorst, waarbij het startsein gegeven werd voor de bouw van ruim 250 ZEN-woningen, zowel appartementen als eengezinswoningen. In het buurtje met de veelbelovende naam “Aan het Bos” worden door Dura Vermeer deze Zeer Energiezuinige Nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

 

Dit werd gevierd met een heerlijke lunch in de aanwezigheid van diverse (toekomstige) bewoners, de projectontwikkelaar, bouwer Dura Vermeer en een aantal betrokken ambtenaren, onder wie wethouder Wonen Julius Lindenbergh. De bewoners kregen een mooie cheque om samen met de buren te besteden voor iets moois en gemeenschappelijks en ik had de eer om namens de HVA samen met bestuursvoorzitter van Ymere Erik Gerritsen een groot insectenhotel voor in de wijk te onthullen. Alle aanwezigen kregen een kleiner exemplaar voor bij hun huis.

Geweldig dat er bij dit nieuwe project zoveel aandacht is voor het energiezuinig wonen. Nobelhorst kennende zullen het ook weer prachtige en mooi afgewerkte woningen in een aangenaam buurtje worden!