Huurders Vereniging Almere

Omdat er iemand aan uw kant moet staan.

Coronavirus heeft toegeslagen.

Voor het eerst in het 25 jarig bestaan van de HVA heeft een van buiten komend onheil  er voor gezorgd, dat zolang als de algemene leden vergadering bij de HVA bestaat, geen door gang heeft gevonden.

Het zal u niet verbazen dat het van buiten komende onheil het coronavirus is.

Doordat de druk die dit virus op de gehele samenleving op 12 maart 2020 zo was toegenomen dat wij het niet meer verantwoord vonden om de aangekondigde vergadering door te laten gaan, hebben we als bestuur moeten besluiten om in allerijl het volgende mailbericht aan al onze bewonerscommissies te versturen:

ALV vergadering gaat niet door !!!

12-03-2020

Beste mensen,

Leden van BC besturen, in verband met het besmettingsgevaar door het Corona virus en de waarschuwing van het openbaar-bestuur om openbare bijeenkomsten van vrijwilligersorganisaties geen doorgang te laten vinden, hebben we als bestuur van de HVA besloten om de Algemene Leden Vergadering van donderdag 12-03-2020 GEEN doorgang te laten vinden.

Wij betreuren het dat we u niet eerder hiervan op de hoogte hebben kunnen stellen, maar we hebben zelf ook niet eerder over de laatste informatie kunnen beschikken.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak, maar wij zijn van mening dat op dit moment de gezondheid van u allen boven een vergadering moet worden gestel.

Wij zullen u op een later tijdstip laten weten wanneer we de ALV vergadering weer zullen laten plaats vinden.

 

Hartelijke groeten

Namens het HVA bestuur

 

Willen degenen die deze mail ontvangen, a.u.b. de overige bestuursleden die ook naar de ALV vergadering komen inlichten dat het niet door gaat vanavond.


geschreven door:
geplaatst: 14 maart 2020

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Huurders Vereniging Almere